More

  Na driemaal Koninklijk Circus: Balthazar headliner op Brussels Summer Festival

  Advertentie

  -

  Drie dagen op rij stonden de heren van Balthazar in het Koninklijk Circus. Deze zomer zetten ze hun tour verder en passeren ze daarmee ook uitgebreid langs de Belgische festivals. Zo werden ze reeds aangekondigd voor Lokerse Feesten en Cactusfestival. Ook Brusselse Summer Festival voegde ze zopas toe aan de affiche.

  LEES OOK: REVIEW Balthazar in Koninklijk Circus (★★★★1/2)

  Balthazar is uitgegroeid tot een vaste waarde in de Belgische rockscene. Op 17, 18 en 19 februari zet de groep het Koninklijk Circus in vuur en vlam tijdens drie uitverkochte concerten. Het BSF mag de artiesten verwelkomen als headliner op de Ethias Stage aan het Paleizenplein op donderdag ​20 augustus 2020​.

  Balthazar moeten we u ongetwijfeld niet meer voorstellen. Sinds het succes van Thin Walls in 2015 heeft de Belgische groep haast de hele wereld afgereisd. Ze is met recht en rede uitgegroeid tot een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Europese rockmuziek. Met leading duo Maarten Devoldere en Jinte Deprez, songwriters en jeugdvrienden, lanceerde de groep het album Fever in 2019. Met dat album wilden de artiesten hun creatieve spontaneïteit van de beginjaren terug tot leven brengen. Na hun soloprojecten, respectievelijk Warhaus en J. Bernardt, waren de twee muzikanten nieuwsgiering om te zien waar hun ervaringen hen in groep zouden brengen. Het resultaat mag er zijn: een album met een onnavolgbare, sensuele en prikkelende groove. BSF kondigde enkele dagen geleden al de eerste namen aan. Zo zullen ook Lomepal, Bon Entendeur, Morcheeba en Therapie TAXI te zien zijn in Brussel.

  BSF van 19 tot 23 augustus. Tickets & Info: bsf.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer