More

  Mysteryland keert in 2022 grootser dan ooit terug

  © Mysteryland

  Mysteryland keert in 2022 grootser dan ooit terug

  -

  Mysteryland keert na twee jaar stilte terug. Het Nederlandse festival heeft nog geen line-up, maar belooft nu al de grootste editie tot nog toe.

  Je mag Mysteryland het Nederlandse broertje van Tomorrowland noemen, want tot enkele jaren geleden waren de organisaties van beide festivals aan elkaar verbonden. Zo hebben de festivals naast prachtige stages ook een heleboel muziek met elkaar gemeen, zo brengen ze beiden elektronische muziek. Volgend jaar viert Mysteryland zijn 30ste verjaardag, maar vooraleer dat feestje losbarst komt de organisatie in 2022 met de grootste editie tot nu toe.

  Dat feestje zal doorgaan op het festivalterrein in Haarlemmermeer. Er worden meer dan 100.000 festivalgangers verwacht. Mysteryland zal deze zomer doorgaan van 26 tot 28 augustus. Daarmee is het festival een van de afsluiters van de Nederlandse festivalzomer.

  22 stages

  De organisatie voorziet maar liefst 22 stages voor de meer dan 300 artiesten die zullen optreden. Ze vertegenwoordigen daarmee het volledige spectrum van de elektronische muziek. Dat gaat van house, techno, trance, EDM, hardstyle, hardcore tot Latin, pop, R&B, hiphop en Afrobeats. Een line-up is er momenteel nog niet, maar binnenkort zouden de eerste namen volgen.

  Op Mysteryland kan je ook kamperen en zo mis je geen seconde van het festival. Er zal dit jaar plaats zijn voor 20.000 festivalgangers op de camping. Wie een plekje op de camping heeft, kan bovendien op vrijdag al terecht op Mysteryland voor een extra festivaldag en exclusieve afterparty’s.

  Ticketverkoop

  De pre-sale met de laatste vrijgekomen tickets gaat op 22 februari om 12:00u van start via www.mysteryland.com. Pre-registreren voor de ticketsale kan tot uiterlijk 21 februari 12:00 uur. Weekendtickets zonder camping zijn er niet meer beschikbaar. Enkel nog weekendtickets met camping (vrijdag tot maandag) en dagtickets voor zaterdag en zondag zijn nog beschikbaar.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer