More

  Mysteryland 2022 kondigt volledige line-up aan: DJ Snake, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner en mysterieuze headliner

  © Mysteryland

  Mysteryland 2022 kondigt volledige line-up aan: DJ Snake, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner en mysterieuze headliner

  -

  Mysteryland maakt zich op voor een stralende editie in 2022. Het Nederlandse festival kondigde vandaag zijn volledige line-up aan. Onder andere Alan Walker, Paul Kalkbrenner en Sven Väth zullen te zien zijn op het festival.

  Nadat Mysteryland zijn grootste editie ooit aankondigde, is er nu ook een line-up voor het Nederlandse festival. Het festival dat traditioneel de afsluiter van het Nederlandse festivalseizoen vormt, ontvangt dit jaar meer dan 300 artiesten die op 22 podia zullen spelen. Verwacht je aan waanzinnige buitenpodia en met laser shows gevulde tenten.

  Op de affiche dit jaar staan onder meer DJ Snake, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner, Alan Walker, Fede Le Grand en Carl Cox. Ook onder meer Kölsch en Sven Väth staan dit jaar op Mysteryland. Carl zal bovendien met zijn Awesome Soundwave live stage een heleboel live acts ontvangen. Ook een heleboel Nederlanders prijken op de affiche: onder meer Antoon, Ronnie Flex & The Fam en Kevin & The Animals. Meer namen via mysteryland.nl/line-up.

  Grote, mysterieuze headliner

  Het festival heeft nog een grote verrassing in petto. Want het festival wordt dit jaar afgesloten met een Mystery Headliner. De finale act van het festival blijft nog even een geheim, maar ze beloven een ongezien hoogtepunt voor het Nederlandse festivalseizoen.

  Ondertussen zijn al een heleboel tickets de deur uit. Alle tickets voor zaterdag en het weekend zijn reeds uitverkocht. Er zijn nog een aantal tickets op zondag en weekend + camping tickets verkrijgbaar. Meer informatie via www.mysteryland.nl.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer