More

  Zwangere Guy grote winnaar Red Bull Elektropedia Awards

  Advertentie

  -

  De Brusselse hiphopartiest Zwangere Guy was woensdagavond de grote winnaar op de Red Bull Elektropedia Awards. De man won maar liefst vier prijzen, o.a. voor beste album, beste song en artiest van het jaar.

  Woensdagavond vond in het Flageygebouw de Red Bull Elektropedia Awards plaats. Grote winnaar op het muziekfeest was de Brusselse rapper Zwangere Guy. Gorik van Oudheusden, zoals de man echt heet, won maar liefst vier awards. De Brusselse rapper kreeg de awards voor beste album (Wie is Guy?), beste song (Gorik Pt. 1), beste live act én hij werd verkozen tot artiest van het jaar. Hij won daarmee zowat alle belangrijke prijzen. Behalve die voor beste video, daar ging Angèle mee aan de haal voor haar clip ‘Balance ton quoi’.

  Zwangere Guy kondigde vorige week zijn nieuwe plaat ‘BRUTAAL’ aan, die op 6 december verschijnt. De verse ‘Brusseleir van’t joêr 2019′ deelde al een voorproefje met de wereld: het nummer ‘NIEMAND’.

  Zwangere Guy staat eind april-begin mei driemaal in AB. Enkel voor de show op 1 mei zijn nog tickets beschikbaar. Tickets & Info: abconcerts.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer