More

  Yungblud heeft ‘Hope For The Underrated Youth’

  Advertentie

  Yungblud bracht vandaag een nieuw nummer uit, genaamd ‘Hope For The Underrated Youth’. Het nummer gaat over zijn beeld van de jeugd van nu, vooruitstrevend en onderschat. Maar hij gelooft ook dat deze groep heel belangrijk is. 

  ‘Hope For The Underrated Youth’ bestaat uit een mengeling van muziekstijlen, zoals vaak het geval is bij nummers van Yungblud. Je hoort duidelijk rock en hip hop terugkomen. Ook heeft het nummer iets hypnotiserend, vooral in het begin.

  Volgens de zanger gaat het nummer over vrije meningsuiting. Om zijn woorden te gebruiken gaat het over de vooruitdenkende, racisme-hatende, LGBTQ+, liberale “zondaars” die hij en een groot deel van de jeugd van tegenwoordig zijn. Hij ziet hoop voor deze groep jonge mensen, die volgens hem onderschat worden en gelooft in een betere toekomst voor en door deze mensen.

  Dit weekend liet de zanger al ‘There’s Hope For The Underrated Youth’ projecteren op het parlementsgebouw in Londen. Hij vaarde erlangs met een bootje vol fans en bracht er ook live voor de eerste keer zijn nieuwe nummer.

  https://www.instagram.com/p/B0d2a2MnKCy/

  Yungblud staat op 28 en 29 oktober in de Ancienne Belgique in Brussel. 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer