More

  Beluister de nieuwe single van Whispering Sons: ‘Stalemate’

  Advertentie

  Nieuwe muziek van Whispering Sons! De band rond Fenne Kuppens brengt vierde single ‘Stalemate’ van hun debuutplaat ‘Image’ uit. 

  ‘Stalemate’ is de vierde single uit Whispering Sons’ succesvolle debuutplaat ‘Image’. Sinds de release van ‘Image’, vandaag op 1 dag na exact 1 jaar geleden, scheert de Limburgse band hoge toppen.

  Aangevoerd door de charismatische frontvrouw Fenne Kuppens tourde de band door Europa, mocht ze Rock Werchter openen op dezelfde dag als The Cure en stond ze op Best Kept Secret in Nederland, Mad Cool Festival in Spanje, Sziget in Hongarije en Soundrive in Polen. In België werd festival na festival platgespeeld (Dour, Rock Herk, Cactus, Lokerse Feesten, Brussels Summer Festival, Crammerock, Leffingeleuren, …) en verkochten ze met de vingers in de neus op een paar weken de tijd de grote zaal van de AB uit (laatste show van de tour op 12 december).

  De single ‘Alone’ is intussen uitgegroeid tot een Belpopclassic en het album verkocht ei zo na 10 000 exemplaren. Geen geringe prestatie voor een band die grossiert in felle, compromisloze en inktzwarte new wave rock. 2019 was een boerejaar voor Whispering Sons en om in schoonheid te eindigen trekt de band opnieuw de hort op langs Frankrijk, Nederland, Duitsland, Engeland, Polen, Hongarije, Bulgarije, Roemenië en Luxemburg om te eindigen thuis in Brussel, in een ongetwijfeld kolkende AB.

  Whispering Sons speelt op 12 december in AB. De show is wel reeds uitverkocht

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer