More

  Trixie Whitley op 28 mei in Ancienne Belgique

  Advertentie

  Na haar meesterlijke albums ‘Fourth Corner’ en ‘Porta Bohemica’ onthult Trixie Whitley nu ‘Touch’, het tweede nummer uit haar derde plaat ‘Lacuna’, die eind maart in de rekken ligt. Het nieuwe album werd geschreven en opgenomen in Brooklyn onder toezicht van producer Little Shalimar (Run The Jewels), en is een fascinerende mix van analoge elektronica, hypnotische ritmes en de indrukwekkende vocals van het Amerikaans-Belgische rastalent.

  Trixie kreeg de muziek thuis met de paplepel ingegeven. Muziek zit in elke vezel van haar lijf en van jongs af aan experimenteerde ze onder meer op drums, op de gitaar, als danseres, achter de dj-booth en als zangeres. In 2013 kwam haar debuut ‘Fourth Corner’ uit. Een heerlijke mix van jazz, soul, blues, rock en pop. Eind 2015 leverde ze met ‘Porta Bohemica’ een al even geslaagde opvolger af, gedragen door wondermooie single “Soft Spoken Words.” En nu is het dus uitkijken naar een derde langspeler, waarvan “Heartbeat” en “Touch” al heerlijke voorsmaakjes zijn.

  Het staat vast: Trixie Whitley is helemaal terug! Op dinsdag 28 mei staat ze op de planken in de Ancienne Belgique! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 14 januari om 10u.

  Trixie Whitley op 28 mei in de Ancienne Belgique. Tickets & Info: proximusgoformusic.be 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer