More

  Suzan & Freek- support bij BLØF op zaterdag 7 december Lotto Arena, Antwerpen!

  Advertentie

  Op 2 de Ultratop albumchart binnenkomen met je debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ waarbij je enkel een instituut als The Beatles voor moet laten gaan? Het Nederlandse duo Suzan & Freek doet dat gewoon. Het singer-songwriterduo achter de hit “Als Het Avond Is” groeide uit van een stel vrienden die voor de fun covers online posten tot een echte hype in Nederland en Vlaanderen.

  Ze danken dat enorme succes aan de single “Blauwe Dag”, maar nog meer aan de oorwurm “Als Het Avond Is”, inmiddels een ware Nederpopklassieker. Een ontroerende en aanstekelijke popsong die al snel de weg naar de hoogste regionen van de hitlijsten vond en bij onze noorderburen zelfs drie weken op 1 stond. Met miljoenen streams op Spotify en evenveel views op YouTube mag het duidelijk zijn dat ze klaar zijn om ook Vlaanderen helemaal te veroveren.

  Na uitverkochte clubshows in Nederland trekken Suzan & Freek dit najaar weer op tournee, waarbij ze ook halt houden in België. Na een intiem concert in een bomvolle De Roma, staat er nog een afsluiter in Het Depot op het programma. Maar niet zonder eerst naar Antwerpen te komen als support voor die andere populaire Nederlandse band: BLØF op zaterdag 7 december in de Lotto Arena! Zo kondigde het popduo zonet zelf aan in gesprek met Paskal Jakobsen van BLØF bij De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM. Tickets voor het concert in de Lotto Arena zijn te koop via livenation.be.

  Tickets & info: www.proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer