More

  Samenwerking tussen Bring Me The Horizon en Yungblud: “Obey”

  -

  Bring Me The Horizon en Yungblud brachten vandaag samen een nieuw nummer uit, ‘Obey’. Daar hoorde ook meteen een nieuwe videoclip bij.

  Er werd al lang gepraat over een samenwerking tussen Bring Me The Horizon en Yungblud. Vandaag is het eindelijk zover. ‘Obey’ wordt in de wereld gesmeten. Er waren al enkele aankondigingen op de sociale media van de artiesten de afgelopen dagen, waardoor de spanning enkel groeide. 

  En ‘Obey’ slaagt erin alle verwachtingen in te lossen. Het nummer is een aanklacht, wat we gewoon zijn van zowel Bring Me The Horizon als Yungblud. Denk maar aan nummers als ‘Antivist’ en ‘Mantra’ van Bring Me The Horizon en ‘Polygraph Eyes’ en ‘Machine Gun (F*ck The NRA)’ van Yungblud.

  Volgens ‘Obey’ gehoorzamen we allemaal aan de maatschappij, terwijl we beter zelf zouden nadenken. De gedachte erachter is duidelijk.

  Maar ook de muziek is goed. Het nummer is iets harder, wat perfect bij het thema past. Ook de videoclip is bijpassend. We zien Oliver Sykes, de zanger van Bring Me The Horizon, en Yungblud. Ze besturen allebei een robot met hun eigen uiterlijk en laten hen vechten. Maar de robots beginnen een eigen leven te leiden en worden verliefd. De Britse artiesten geloven dus duidelijk dat liefde sterker is dan haat.

  Mooie boodschap, wij zijn fan!

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie