More

  NXTPOP Must Discover x VI.BE | Mia Lena is het jonge Brusselse talent dat soul en R&B combineert

  Advertentie

  -

  Talent van eigen bodem ondersteunen, dat doen we vanaf nu meer dan ooit. Op kansenplatform VI.BE gaan we iedere dinsdag op zoek naar het talent van morgen. Mia Lena is ditmaal onze NXTPOP Must Discover x VI.BE.

  Ken je Mia Lena al? De jonge Brusselse brengt al sinds 2016 sporadisch muziek uit. Hoewel ze enkele jaren geleden nog zoekende was naar haar eigen stijl, heeft ze nu haar eigen door R&B en soul-geïnspireerde wereld gevonden. Dat nieuwe universum zagen we met single Come & Go voor het eerst.

  Sindsdien verschenen een aantal nieuwe songs. Daarin toont ze niet bang te zijn van het experimentele, zonder afbreuk te doen aan de radiovriendelijkheid van haar song. Duister, sexy en gevaarlijk verslavend. Haar voorlaatste single Playin schreef ze een aantal jaren geleden en is een van haar sterkste songs tot nu toe. In de single zingt ze over een jong meisje dat getekend werd door ongezonde relaties, maar eindelijk klaar is om zichzelf los te maken van het verleden en zich te laten gelden als jonge vrouw. Check zeker ook eens haar nieuwste single Lonely.

  Check single ‘Playin’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer