More

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: Ivori Moss maakt een dromerig elektronisch schouwspel in single ‘Dreamer’

  @ Erine Wyckmans

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: Ivori Moss maakt een dromerig elektronisch schouwspel in single ‘Dreamer’

  -

  Talent van eigen bodem ondersteunen, dat doen we vanaf nu meer dan ooit. Op kansenplatform gaan we iedere dinsdag op zoek naar het talent van morgen. Ditmaal gaat onze aandacht uit naar Ivori Moss. Single Dreamer is onze NXTPOP Must Discover x VI.BE van de week.

  Ken jij Ivori Moss al? Dat is het project van Aline Goffin en de broers Sander en Jasper Bullynck, die laatste kan je kennen als de gitarist van Oscar and the Wolf. Het project debuteerde dit jaar met single What If en schopte het tot bij StuBru en Radio Willy. Eind april verscheen tweede single Dreamer.

  De song opent ingetogen met de prachtige stem van Goffin in de spotlights, waarna diepe bassen en synths het soundscape aanvullen tot een dromerig elektronisch schouwspel. “You’re unaware of all the mountains you can move with tenderness”, wordt er gezongen. De song gaat dan ook over hoogsensitief zijn en misbegrepen te worden in de maatschappij. Al te vaak krijgen ze de stempel ‘overgevoelig’ of worden ze makkelijk weggezet als dromers. “You’re strong as a fortress, but you’re open to the heartless. Let’s show them we thrive up here regardless”, zingt Goffin. Kippenvel overvalt ons. Dit is een van de sterkste talenten van het moment.

  Je kan je nog steeds inschrijven om NXTPOP Must Discover x VI.BE te worden. Inschrijven doe je via de website van VI.BE. 

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie