More

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: Dodelijk verslavende dark pop van Sofia

  NXTPOP Must Discover x VI.BE: Dodelijk verslavende dark pop van Sofia

  -

  Talent van eigen bodem ondersteunen, dat doen we vanaf nu meer dan ooit. Op kansenplatform gaan we iedere dinsdag op zoek naar het talent van morgen. Aftrappen doen we met de dark pop van Sofia. Deadly is onze eerste NXTPOP Must Discover x VI.BE.

  De Torhoutse Sofia Anessiadis zette haar eerste grote stappen in de Belgische muziekwereld met haar deelname aan The Voice in 2016. Met haar sterke performances wist ze het zelfs tot de liveshows te schoppen. Drie jaar werkte ze aan haar eigen muziek, in een zoektocht om haar eigen sound te vinden. Die zoektocht kwam deels ten einde in single Wishing For You. Een exotisch klinkende, dansbare poptrack die in 2019 verscheen.

  2020 leverde haar Evol op. Daarin klonk ze meteen een pak duisterder. Een lijn die ze doortrekt op haar meest recente single Deadly. Daarin kiest ze resoluut voor de boeiende schemerwereld van de dark pop. De zwoele beat, haar prachtige stem en de minimalistische productie zorgen voor een dodelijk verslavende single. We houden haar de komende maanden in de gaten. Binnenkort zou een EP moeten volgen.

  Je kan je nog steeds inschrijven om NXTPOP Must Discover x VI.BE te worden. Inschrijven doe je via de website van VI.BE. 

  Check single ‘Deadly’

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie