More

  Nog één maand en StuBru trekt met I Want To Dance Again naar het Sportpaleis

  Advertentie

  -

  Het is al meer dan anderhalf jaar geleden dat er in Belgische clubs en discotheken gedanst werd. Vanaf vrijdag 1 oktober mag dat weer. Op die dag organiseert Studio Brussel hun grote dansfeest ‘I Want To Dance Again’ in het Sportpaleis.

  Ze kondigden het begin dit jaar groots aan: eens het mocht, plande radiozender Studio Brussel een groot dansevent in het Sportpaleis. Nu is eindelijk geweten wanneer die gigantische rave zal doorgaan. Op vrijdag 1 oktober zal het Sportpaleis op zijn grondvesten daveren met ‘I Want To Dance Again’.

  De titel van het event is gebaseerd op het gelijknamige nummer van The Subs. Een ode aan het eindeloze dansen en het onvoorspelbare nachtleven. Samen met Studio Brussel organiseerde de band een groot event eens de coronamaatregelen het zouden toelaten. Een datum is er al, een line-up nog niet. Al zullen The Subs zeker van de partij zijn. De laatste tickets voor het event zijn te koop via www.iwanttodanceagain.be.

  Ook in de rest van Vlaanderen zal er gedanst worden, want op vrijdag 1 oktober mogen clubs en discotheken opnieuw open. Onder meer Versuz (Hasselt)Charlatan (Gent)Radar (Lokeren)Labyrinth (Hasselt) plannen te feesten onder de I Want To Dance Again-vlag.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer