More

  Nieuwe single Sigrid – ‘Don’t Feel Like Crying’

  Advertentie

  Ze heeft stilaan geen introductie meer nodig. De Noorse popprinses Sigrid brengt op 1 maart haar langverwachte debuutalbum ‘Sucker Punch’ uit. Na hitsingles ‘Strangers’, Don’t Kill My Vibe’ en titeltrack ‘Sucker Punch’, is ze er met een nieuwe dansbare, erg opgetogen track ‘Don’t Feel Like Crying’. 

  Amper tweeëntwintig is ze, toch weet ze keer op keer de popmuziek een erg fijne song te bezorgen. Afgelopen jaar werd ze reeds verkozen tot BBC Sound of 2018. Een jury bestaande uit oud winnaars, muzikanten en muziekexperts kozen haar uit als meest beloftevol artiest van 2018. De Noorse bracht deze zomer een felgesmaakte passage aan Rock Werchter, dit najaar stond ze ook in de Brusselse La Madeleine.

  ‘Don’t Feel Like Crying’ klinkt niet meteen als de meest typische Sigrid-song. De single klinkt vooral door de strijkers ruimer dan anders. Het nummer blinkt wel uit in opgetogenheid en lijkt de meest druilige winterdag om te kunnen toveren tot een heldere lentedag. Dat Scandinavië, en Sigrid bij uitstek, uitstekende popmuziek weet te maken, bewijst de Noorse alweer. Laat dat album nu maar snel komen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer