More

  Nieuwe single Nederlandse popster van morgen: Naaz ‘damage :(‘

  Advertentie

  De Nederlandse zangeres Naaz is bezig aan een sterke pop-offensief. De Rotterdamse met Koerdische roots stelde afgelopen week haar nieuwste single ‘damage :(‘ voor. Een niet te missen single voor popfanaten.

  Advertentie

  De 21-jarige Naaz is in eigen land al lang geen onbekende meer. Zo wordt ze geregeld gedraaid op de nationale radio en won ze reeds verschillende Nederlandse muziekprijzen, waaronder twee Edisons. Een tijdje geleden bracht ze reeds single ‘Taped’ voor, een verfrissende pop-, en r&b-track die ons hart even sneller deed kloppen.

  Prachtige tweestrijd

  Nu laat Naaz ons hart opnieuw een volledige beat overslaan, ditmaal met haar nieuwste ‘damage :(‘. Haar melancholische stem doet ons keer op keer voor haar muziek vallen. Met de track weet ze opnieuw een sterke popsong voor te schotelen, eentje waar haar prachtige stem opnieuw schitterend uit de verf komt in een onweerstaanbaar en memorabel refrein. De song maakt een fijne tweestrijd tussen de vrolijk en schattig klinkende strofes en het neergeslagen, maar krachtige refrein. Naaz is op 20 oktober in Ancienne Belgique te zien. We verwachten daar een hoop nieuwe nummers. De lat ligt alvast hoog.

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer