More

  Nieuwe EP van Lil Phag: ‘resERECTION’

  Advertentie

  Lil Phag, ook bekend als YouTuber Elijah Daniel, heeft een nieuwe EP uitgebracht. De EP heet ‘resERECTION’ en alle opbrengsten van de eerste week gaan naar ‘LA LGBT Foundation’.

  Lil Phag is een typetje van Elijah Daniels, waarmee hij soundcloudrappers belachelijk wil maken. Zo heeft hij een jaar lang gedaan alsof hij een tattoo op zijn gezicht had, wat niet waar was.

  Voor ‘resERECTION’ heeft hij samengewerkt met verschillende vrienden. Volgens Lil Phag hebben ze zichzelf 24 uur lang opgesloten en is deze EP daar het resultaat van. Enkele van de artiesten zijn YouTuber Danny Gonzalez, Twitteraar Kellen, en Felony Steve (beter bekend als Awsten Knight, zanger van Waterparks). Zij zijn allemaal aanwezig op ‘IHATEMETOO’, het eerste nummer van de EP. Op de andere nummers doen rapster Baha Bla$t, rapper Ka5sh, rapper Kill Whitey, acteur en zanger Kyle Massey en rapper Lil B mee.

  De EP heeft een enorm (onverwacht) succes. Zo staat het op de eerste plaats bij iTunes op de Hip-Hop/Rap chart in Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Nochtans bracht de ervaren rapper Gucci Mane op dezelfde dag ook zijn album uit, maar hij eindigde op de tweede plaats.

  Lil Phag roept op om de EP te blijven beluisteren. Hij zou het namelijk geweldig vinden als het woord ‘erection’ in de Billboard-top zou komen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer