More

  Nieuw nummer van Waterparks: ‘Turbulent’

  Advertentie

  Op 23 mei bracht Waterparks eindelijk hun nieuwe nummer ‘Turbulent’ uit. Dat werd tijd na maanden onzekerheid en speculaties.

  Na maanden van vreemde tweets en berichten op instagram, heeft Waterparks eindelijk hun nieuw nummer uitgebracht. Het nummer heet ‘Turbulent’ en is het begin van een volledig nieuw tijdperk voor de band. Zoals het hoort volgens de traditie van Waterparks, verfde zanger Awsten Knight zijn haar in een andere felle kleur om deze nieuwe periode te vieren. De keuze viel deze keer op fel groen.

  ‘Turbulent’ gaat over Ciara Hanna, een Amerikaans model en de actrice die de gele powerranger speelt. Zij is de ex van Awsten Knight en het nummer zit dan ook vol woede.

  Het was even bang afwachten voor de fans van de band. Nadat de zanger in maart een tweet de wereld had ingestuurd dat hij de bestanden van hun laatste cd gewist had, werd het een tijd stil. Maar ondertussen hebben ze dus een nieuw nummer, en een nieuwe platenmaatschappij. De band is na een moeizame relatie van Equal Vision Records overgestapt op Hopeless Records.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer