Niet te missen: Gloria Boateng + Anysa in JH Kaddish: win duo-tickets

JH Kaddish bewijst dat je in ons land overal steengoede muziek kan ontdekken. Het jeugdhuis programmeert iedere maand de meest beloftevolle artiesten uit het rijke Belgische muzikale landschap. Deze maand is de show van de Gentse Gloria Boateng er niet te missen! Wij mogen je blij maken met duotickets.

Girl Power! Dat moeten de programmatoren van JH Kaddish, het oudste jeugdhuis van ons land, gedacht hebben toen ze Gloria Boateng op hun affiche plaatsten. De Gentse met Ghanese roots stond reeds in het voorprogramma van onder andere Macy Grey, Selah Sue, The Roots en The Opposites.

Boateng pende op haar dertiende haar eerste teksten neer en raakte geïnspireerd door het rappen en icoon Eminem. Met de groep BRZZVLL stond ze in de finale van Humo’s Rock Rally, won ze Vi.be On Air van Studio Brussel en bemachtigde een plaats op het Sziget Festival en op Les Ardentes. Solo maakte Boateng haar debuut in 2016 met ‘Ego Trippers’, afgelopen jaar volgde het energiek, verslavende ‘Kumasi’. Wat een schijf!

Op het podium belooft Boateng ook een niet te missen feestje worden. De energieke en catchy beats laten niemand onbewogen. Ook daarnaast zit ze niet stil: “Muziek creëren is een manier om mezelf kenbaar te maken, om anderen te tonen hoe ik mij voel en waar ik voor sta.” Voor Gloria is muziek maken een passie, deze muziek delen met de wereld is haar ambitie. De laatste jaren werd echter duidelijk dat ze absoluut niet in één hokje past. Ze kan het best omschreven worden als een singer-songwriter met invloeden van soul en rap tot electro. Als autodidact slaagt ze er daarnaast in haar eigen beats te produceren. De eerste noot van een nieuw lied is voor haar steevast vergezeld van tekst, emotie en visuals. Verwacht swingende grooves, pulserende beats en een avond bomvol female power.

Gloria Boateng op 11 oktober in JH Kaddish, Schoten. Tickets & Info: eventsquare.co

Win tickets

We mogen duo-tickets weggeven voor de show van Gloria Boateng op 11 oktober in JH Kaddish. Deelnemen is erg makkelijk: klik hier.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in