More

  Must Discover: Yokan – ‘Something New’

  Advertentie

  Als er deze week één track is die je uit onze Must Discover moet onthouden, is het deze ijzersterke ‘Something New’ van Gentenaren Yokan. Voor fans van de meest epische popsongs. 

  Yokan bestaat uit vijf ambitieuze Gentenaren. Met hun vernieuwende sound zijn de mannen op weg om hun naam én muziek in ieders geheugen te griffen. De afgelopen jaren waren de heren reeds op o.a. Maanrock, Student Kick-Off 2019 en in Charlatan te zien. Debuteren deed Yokan dan ook met het sterke ‘Hold On’, vandaag komen ze met de sublieme single ‘Something New’.

  Wervelwind van epische sounds

  Dat Yokan iets totaal nieuws onder de Belgische pop-zon schuift, bewijst hun nieuwste single ‘Something New’. De track baant zich een weg doorheen een episch, apocalyptische stadium-sound dat we nog niet vaak in de Belgische popmuziek te horen kregen. Frontman Tibor Pokuta neemt je mee in een wervelwind van epische synthesizers, drums en bassen. Wat heeft die man trouwens een sterke stem. Het zou ons niet verbazen mocht dit tot ver buiten onze landsgrenzen opgepikt worden. Wees gewaarschuwd: ‘Something New’ krijg je niet meteen uit je hoofd.

  Yokan is donderdag 16 mei te zien Plus que jamais, Gent

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer