Must Discover x vi.be: Stonekite – ‘Our Song’

Onze Must Discover zit in een nieuw jasje. Zo zullen we iedere week één te ontdekken talent via vi.be kiezen. Maak je zelf fantastische muziek? Dan kan je jezelf inschrijven via deze link. Ondertussen zitten we al aan onze twaalfde week en is het beurt aan Stonekite. Het is onze Must Discover x vi.be. 

Advertentie

Vandaag laten we je kennis maken met nieuw talent van eigen bodem. Maak kennis met de broers Steenhaut. De broer Didier en Dieter uit het Oost-Vlaamse Zwalm brengen de meest hartverwarmende muziek. Waar Dieter voor de productie en muziek zorgt, voorziet Didier de teksten.

Richting nostalgische oorden

De heren brachten afgelopen jaren reeds twee singles uit. In 2018 brachten de broers ‘Lovely Eyes’ uit, een up-tempo poptrack. Met opvolger ‘Something’ brachten Dieter en Didier begin dit jaar een een erg puike combinatie van pop en elektronica.

Afgelopen maand breidden de heren hier een vervolg aan met nieuwe single ‘Our Song’. Met de track bewandelt Stonekite een rustiger pad. De song opent akoestisch met de stem van Didier. Al snel breken de melodieën door en zorgen ze voor een melancholisch geheel. ‘Our Song’ vervoert ons dankzij z’n warme tekst en melodieën richting nostalgische oorden. Fijn werk. We zijn benieuwd naar het vervolg.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in