Must Discover x vi.be: Red Lucky Seven – ‘Flow’ & ‘We Wouldn’t Know’

Onze Must Discover zit in een nieuw jasje. Zo zullen we iedere week één te ontdekken talent via vi.be kiezen. Maak je zelf fantastische muziek? Dan kan je jezelf inschrijven via deze link. Ondertussen zitten we al aan onze dertiende week en is het beurt aan Red Lucky Seven. Het is onze Must Discover x vi.be. 

Het weekend zit er alweer op, monday blues wachten je alweer op. Gelukkig hebben we alweer een sterke muziektip voor jou om een nieuwe week door te komen. Maak kennis met Red Lucky Seven, een driekoppige poprockband uit het Limburgse. Het drietal bestaat uit de 24-jarige Perry Vangronsveld, die voor de stem en gitaarklanken zorgt, Hendrik Hertogs verzorgt de bas en Moreno Pinti de drums.

Verfijnde voorproefjes voor debuutplaat ‘The Block’

Eerder dit jaar bracht het drietal single ‘Flow’ uit. Het nummer is de aanloop naar debuutplaat ‘The Block’. Het album vertelt het verhaal van 10 uiteenlopende personages in hetzelfde appartementsgebouw wonen. ‘Flow’ geeft ons daarvan een eerste voorproefje naar de fijne, verfrissende popklanken die de heren ons voorschotelen. We horen een erg dansbare track, met een erg radiovriendelijk refrein die van ons beslist vaker op de nationale radiogolven te horen mag zijn.

Vlak voor de zomer kwamen de heren met meer nieuw werk, dan brachten ze namelijk single ‘We Wouldn’t Know’ uit. De track klinkt een toontje minder vrolijk als ‘Flow’, maar weet toch het gehoor te strelen en tegelijk te verrassen. Wat ons betreft, maakt het ons enkel meer benieuwd naar die debuutplaat. Erg verfijnde voorproefjes voor dat debuut.

Volg voor meer