More

  Must Discover: TheColorGrey – ‘Nothing At All’

  Advertentie

  De Antwerpse TheColorGrey – alter ego voor Will Michiels (°1994) – pleziert ons sinds 2014 met zijn heerlijk smooth urban tracks. Vandaag stelde hij de videoclip van zijn nieuwste single ‘Nothing At All’. 

  Advertentie

  Begin 2016 bracht de Belgisch-Congolese TheColorGrey zijn felgesmaakte debuut EP ‘Do The Right Thing’ uit. Daarvoor kon je hem al aan het werk horen op ‘Night Slugs ft. Grey’’ van Sint-Niklaase trots Woodie Smalls. In 2017 kwam Michiels met zijn verfrissende urban langspeler ‘REBELATION’, sindsdien is de man niet meer weg te denken uit de Belgische Urban scène. Met Romelu Lukaku en Mr. Probz als fans hebben enkele groten zijn nummers in hun afspeellijst staan.

  Nothing At All

  Samen met zijn vijfkoppige band nam TheColorGrey zijn nieuwe single ‘Nothing At All’. Het nummer badend in groovyness en happyness is de perfecte laidback summer track. De combinatie van blazers, snaren en Michiels’ bewijst de genialiteit van de man. Luister maar eens naar het sublieme, explosieve einde in de XL-versie van de song. De track baande zich alvast een weg naar onze playlist.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Het nummer badend in groovyness en happyness is de perfecte laidback summer track. De combinatie van blazers, snaren en Michiels' toont de genialiteit van de man.Must Discover: TheColorGrey - 'Nothing At All'