More

  Must Discover: The Lighthouse lost nieuwe single ‘Pretty Classy’ in aanloop naar debuutalbum

  Advertentie

  Het weekend inzetten dat doe je bij ons met steengoede muziek. De Leuvense band The Lighthouse brengt in aanloop naar de release van hun debuutplaat ‘Whatever Comes Our Way’ op 27 september, single ‘Pretty Classy’ uit. Het is onze Must Discover.

  De Leuvenaren van The Lighthouse omschrijven hun muziek als “songs that feel like fridays” én het werd meteen de naam voor hun zelf opgerichte label ‘Feel Like Friday Records’. In 2016 debuteerden de heren met EP ‘Let’s make a scene’, tweede EP ‘Joyride’ volgde in november 2017. De heren hun talent werd ook opgemerkt door Studio Brussel, door ze te bombarderen tot ‘Nieuwe Lichting 2017’. Volgende vrijdag – hoe kan het ook anders – brengen de heren hun eerste full album uit: ‘Whatever Comes Our Way’.

  Episch. Knallend. Verslavend.

  Onze zintuigen prikkelen doen ze vandaag al een eerste maal met single ‘Pretty Classy’. The Lighthouse betreedt met deze track een internationaal klinkend pad. Waar je de heren van singles ‘Hollywood’ en ‘Headlights’ van hun snoezige synthpop kent, kiezen ze op ‘Pretty Classy’ voor een combinatie van melodische alt-pop en stadium rock. Het resultaat is een track die je vanaf de eerste seconden meesleurt in een verslavende popsong. Episch. Knallend. Verslavend. De perfecte soundtrack voor je vrijdagse rit naar huis.

  Op 26 oktober stelt The Lighthouse zijn nieuwste plaat voor in AB. Tickets & Info: abconcerts.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer