More

  Must Discover: SG Lewis & Ruel – ‘Flames’

  Advertentie

  Met zijn driedelige LP Dusk, Dark, Dawn brengt de Britse muziekproducer SG Lewis binnenkort een veelbelovende langspeler uit. Afgelopen week bracht hij zijn nieuwste single ‘Flames’ uit. Het is onze Must Discover.

  Advertentie

  De 24-jarige muziekproducer SG Lewis zette in 2015 zijn eerste stapjes in de muziekwereld. Een excellente remix van Jessie Ware’s ‘You & I (Forever)’ trok de aandacht van de platenfirma’s, die hem tot de grootste festivals brachten. Dat de Brit erg ambitieus is, bewijst hij met zijn langspeler ‘Dusk, Dark, Dawn’. Een drieluik waarin elk deel van de nacht weerspiegelt wordt. Van de spanning in aanloop naar de avond, de extase tot de uitlopers hiervan.

  Duistere 80’s synths 

  Het tweede Coachella-weekend konden festivalgangers reeds genieten van deze ‘Flames’. De song, een samenwerking met de 16-jarige Australische zanger Ruel. ‘Flames’ is een op duistere synths gebouwde EDM-track. Stel je een duistere, stedelijke autorit midden in de nacht voor. De 80’s synths stuwen de song heerlijk golvend voort. Erg benieuwd naar het laatste deel van ‘Dusk, Dark, Dawn’.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer