Must Discover: Odeum brengt verfijnde poptrack ‘By Myself’

Terwijl de druilerige dagen ons doorheen de week leiden, hebben we voor jou een vleugje vreugde in de vorm van nieuwe muziek. Maak kennis met de Brusseleirs van Odeum en hun nieuwe single ‘By Myself’. Het is onze Must Discover. 

Advertentie

Voor de zomer kon je hier al kennismaken met kersvers Brussels popduo Odeum. De band rond Tijl Lenaerts en Thars Brisaert bracht toen debuutsingle ‘So Thank You’ uit. Een vertederende single die we beschreven als de soundtrack voor een Zuid-Franse road trip. De heren, die elkaar al van kinds af aan kennen, werkten deze zomer naarstig aan nieuwe muziek. Single ‘By Myself’ is hier het resultaat van.

Fijne opvolger. Hartverwarmend. 

Met ‘By Myself’ brengen de heren een hartverwarmend nummer, die de regenbuien nét wat draaglijker maken. Lenaerts en Brisaert haalden voor de song hun inspiratie uit de eenzaamheid die we met z’n allen af en toe meemaken. Een niet-vaak besproken onderwerp, dat Odeum met deze single poogt aan te kaarten. De song bouwt voort op de fijne sound die Odeum ons voorschotelde in debuutsingle ‘So Thank You’, al hoor je nu duidelijk een grootsere productie.

De combinatie van de gitaarklanken en het erg fijne stemgeluid van Brisaert zorgen voor een erg warme song. Een heerlijke opvolger voor ‘So Thank You’. Dat de heren de geheimen van een catchy popsong kennen, leidt alvast geen twijfel. Wij volgen hun muzikaal parcours de komende maanden verder op. Wij verwachten er alvast veel van.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in