More

  Must Discover: Noémie Wolfs – ‘Wake Me Up’ & ‘Notorious’

  Advertentie

  Noémie Wolfs is weer helemaal terug. Nadat ze afgelopen jaar single ‘On The Run’ uitbracht stoomt Wolfs zich helemaal klaar om haar tweede album ‘Lonely Boy’s Paradise’ voor te stellen, dat doet ze met twee nieuwe nummers: ‘Wake Me Up’ en ‘Notorious’. 

  Je kent haar ongetwijfeld als ex-zangeres van Hooverphonic, hetgeen wat ze tot 2015 deed. Daarna ging ze op zoek naar haar eigen solosound en dat deed ze erg sterk met haar eerste eigen plaat ‘Hunt You’ in 2016. Zo’n vier jaar later is Wolfs klaar voor een nieuw soloavontuur ‘Lonely Boy’s Paradise’, een langspeler dat ze op 20 februari zal uitbrengen.

  Hybride Wolfs & Balthazar

  In de aanloop naar de release is ze er met single ‘Wake Me Up’ dat vergezeld wordt van een B-kantje in de vorm van ‘Notorious’. ‘Wake Me Up’ is een single die het pad van voorganger ‘On The Run’ verder bewandelt. Zo horen we duidelijk de invloed van Simon Casier (Balthazar) op de track. Ook Yong Yello, die nu deelneemt aan De Nieuwe Lichtingschreef mee aan het nummer. Het resultaat is soort van hybride tussen het fijne, kenmerkende stemgeluid van Wolfs en hét beste van de Balthazar-wereld.

  Stoute schoenen op ‘Notorious’

  Met ‘Notorious’ krijgen we een in duisternis geëmballeerde track, waar Wolfs haar stoute schoenen aantrekt en je meeneemt in een wereld vol duistere paden en steegjes. Gillende kreetjes en een gitaarlijn leiden de weg. Wat ons betreft het perfecte voorproefje voor haar nieuwe plaat. Die stelt ze op 7 maart voor in AB.

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer