More

  Must Discover: Verslavende nieuwe single Tessa Dixson ‘Hiding’

  Advertentie

  Tessa Dixson, dit jaar bekroond tot Studio Brussel’s Nieuwe Lichting, lost vandaag een nieuwe single. Maak kennis met dé popster van Morgen: Tessa Dixson en haar sterke track ‘Hiding’: het is onze Must Discover!

  De Brusselse met Amerikaanse roots, Tessa Dixson, is volop bezig aan haar veroveringstocht binnen de Belgische en internationale popmuziek. De afgelopen maanden vuurde ze de sublieme singles ‘Falling’, ‘Beautiful Pain’ en ‘Prayer’ op ons af. Voor de zomer deed ze ons hart al sneller slaan met haar nieuwe ‘Ignited’. Begin dit jaar werd haar veelbelovende muziek dan ook ontdekt door StuBru en werd ze bekroond tot Nieuwe Lichting 2019. Dixson had een goed gevulde festivalzomer, met onder andere een passage op Lokerse Feesten en Paradise City. Wij hadden met haar een gesprek deze zomer.

  Addicting ‘Hiding’

  Aandachtige festivalgangers hadden deze ‘Hiding’ reeds opgemerkt tijdens haar festivalshows deze zomer. Met ‘Hiding’ bouwt Dixson verder aan haar eigen typerende sound binnen de popindustrie. ‘Hiding’ past dan ook helemaal in het rijtje van haar vorig werk en lijkt zich ergens tussen ‘Beautiful Pain’ en ‘Falling’ te bevinden.

  De single is sterk en tegelijk simpel gebouwd rond een verslavende synthbaslijn en haar wondermooie stem. Na het eerste refrein weet je meteen dat deze goed zit, zeker wanneer ze het refrein in de helft van de song volledig opentrekt. Verslavend! Ten opzichte van sterke voorganger ‘Ignited’ klinkt ‘Hiding’ productioneel net iets grootser. Damn Dixson. Alweer een erg sterke track. We zijn fan én u vermoedelijk ook. We houden haar werk voor u in de gaten. 2020 wordt ongetwijfeld het jaar van Dixson.

  Tessa Dixson staat op 20 december in concertzaal De Casino, samen met Warhola. Op 15 mei stelt ze haar debuutplaat voor in de Ancienne Belgique. 

  Lees ook:

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer