More

  Must Discover: nieuwe single ‘Snitch’ Netsky en Aloe Blacc

  Advertentie

  Verfrissende beats krijg je vandaag voorgeschoteld van Netsky. De DJ en producer ging hiervoor een samenwerking aan met Aloe Blacc. Het is onze Must Discover. 

  De Belgische DJ en producer Netsky lanceert vandaag zijn nieuwe single ‘Snitch’ in samenwerking met de wereldberoemde zanger ‘Aloe Blacc’. Het nieuwe nummer van de Antwerpse artiest is een mix van het elektronische geluid waar hij voor bekend staat, en een ‘urban’ toets inclusief de raps van de Amerikaan Aloe Blacc.

  De lancering van deze nieuwe single gaat gepaard met de start van het tweede weekend van het populaire dancefestival Tomorrowland. Netsky mag er op de afsluitende zondag zijn ding doen op de mainstage. Tijdens het voorbije eerste weekend van het festival in Boom, mocht Boris Daenen zijn eigen podium samenstellen en speelde hij een surprise-set in de ‘Rave Cave’, de kleinste dansvloer van het festival. De track is er eentje in ware Netsky stijl. Een iets lager tempo, maar met de verfrissende bijna-rap-lyrics van Aloe Blacc.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer