More

  Must Discover: Nieuwe single Noémie Wolfs – ‘On The Run’

  Advertentie

  -

  Noémie Wolfs, de ex-zangeres van Hooverphonic, is terug met nieuw solowerk. De zangeres bracht zopas haar nieuwste single ‘On The Run’ uit. Het is onze Must Discover.

  Noémie Wolfs nam in 2015 afscheid van Hooverphonic. In de herfst van 2015 tekende ze een platencontract bij Universal en bracht haar solodebuut ‘Hunt You’ uit in 2016. Je kent daar zeker nog single ‘Burning’ van. Het bleef hierna een tijdlang stil tot ze afgelopen jaar een comeback maakte met ‘Let Me Down’. Nu is ze helemaal terug met nieuwe single ‘On The Run’.

  Met ‘On The Run’ gunt Wolfs ons een eerste voorsmaakje van haar gloednieuwe album. De track klinkt opvallend dansbaar en glinstert in een laagje van Balthazar-sweetness. De song doet ons spontaan denken aan ‘Fever’. Desondanks dat de song erg vrolijk klinkt, gaat ‘On The Run’ over minder fijne momenten, daarover zegt Noémie: “De song vertelt het verhaal over een toxische relatie tussen een koppel dat realiseert dat ze elkaar niet gelukkig kunnen maken, desondanks de dingen die ze doen en proberen om hun relatie te doen slagen. Het doodt hun langzamerhand; daarom zijn ze ‘on the run’.” Wij zijn alvast fan van de nieuwe Noémie Wolfs.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer