More

  Must Discover: nieuwe single Dyce – ‘Zuckerberg’

  Advertentie

  -

  Dat er in ons land goede muziek te ontdekken valt, bewijzen we week na week met onze Must Discover x vi.be. Ditmaal eentje die erbuiten staat. Ontdek ‘Zuckerberg’ van de Leuvense rapper Dyce. 

  De amper 20-jarige Dyce groeide onder invloed van vier verschillende talen en talrijke muzikale invloeden op in Leuven. In 2016 wist hij met hiphoptrio Rewind de tweede plek te verzilveren in Humo’s Rock Rally. Dyce werd ook geselecteerd voor ‘Sound Track’, een gloednieuw podium- en kansenparcours voor artiesten waarbij de muzieksector samenwerkt. De Leuvenaar bewijst een sterk gevoel voor alles wat muziek te maken heeft met zijn derde single ‘Zuckerberg’.

  Damn Dyce.

  Na veelbelovende singles ‘Breakout’ en ‘Uprising’ werkt Dyce verder aan zijn solocarrière met nieuwe track ‘Zuckerberg’. Wat ons betreft een erg veelbelovend werk. Met zijn amper 1’42” weet de track ons te intrigeren met de catchy, zware beats. Het refrein krijgen wij dankzij die opvallende kopstem alvast niet meer uit ons hoofd. Damn Dyce. Het nummer zelf gaat over hoe mensen als Mark Zuckerberg een grote invloed kunnen hebben op ons en hoe ze zelf hun omgeving willen beïnvloeden.

  https://www.youtube.com/watch?v=VnMm8FaT6og&feature=youtu.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer