More

  Must Discover: nieuwe single Dyce – ‘I don’t wanna kill myself, yet, but I thought about it’

  Advertentie

  Voor wie onze Must Discover volgt, is de 20-jarige Dyce geen onbekende meer. De Leuvenaar bracht in november zijn debuut EP ‘Y’ uit en wist daarmee een plek in ons hart te veroveren. Afgelopen week bracht hij een nieuwe single ‘I don’t wanna kill myself, yet, but I thought about it’ uit. Het is onze Must Discover.

  Afgelopen jaar liet Dyce zijn eerste losse solo singles op de wereld los (‘Breakout’, ‘Uprising’ & ‘Zuckerberg’ en iets later volgde zijn allereerste EP ‘Y’. Een EP waarvoor hij alles zelf deed: muziek, tekst, opname, mixing, mastering en artwork. Gek genoeg werd de man even hot in Russia met de videoclip van ‘Race’. De video werd wereldwijd al zo’n 500.000 keer bekeken.

  Nieuwe single

  Amper 2 minuten 22 seconden duurt de nieuwste van Dyce. Het is een track waar de man opvallend mysterieus opent. Koorgeluiden en zijn kenmerkende stem nemen je mee in een door hem gecreëerde wereld. De eigen sound die Dyce op ‘Y’ wist voor te leggen, komt duidelijk terug in deze nieuwe single. De viertalige Dyce (Russisch, Spaans, Nederlands, Engels) brengt opnieuw een erg gesmaakte song, die zijn talent in de kijker zet. We gaan nog veel horen van deze man, daar zijn we van overtuigd.

  ‘I don’t wanna kill myself, yet, but I’ve thought about it’ is overal te streamen

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer