More

  Must Discover: Loïc Notet – ’29’

  Advertentie

  -

  Op 4 juni 2019 verscheen het nieuwe nummer ’29’ van Loïc Nottet. Ook in dit nummer toont hij weer tot wat hij, en zijn stem natuurlijk, in staat is. Dit nummer schreef hij in samenwerking met Sasha Skarbek.

  Loïc Nottet begon zijn carrière in ‘The Voice Belgique’. Daarna was hij ook de Belgische inzending voor het Eurosongfestival met het bekende ‘Rythm Inside’. Dat nummer stond 4 weken lang op nummer 1 in de Ultratop 50. Van een succes gesproken!

  Met het nummer ’29’ speelt hij met de emotionele snaren van zijn stem. Hij schreef het nummer na een breakup en dat gevoel zit door en door in het liedje. Met lange (en vaak hoge) uithalen en ingetogen stukken weet hij perfect hoe hij zijn gevoelens moet overbrengen. Je wordt zo meegenomen in de melancholie en verdriet langs de ene kant en hoop langs de andere kant.

  En dan heb je het filmpje nog niet eens gezien. Tijdens het filmpje zitten Loïc en zijn geliefde elk aan de andere kant van een zwevende auto. Ze proberen elkaar te bereiken, maar slagen daar nooit echt in. Deze metafoor staat voor de relatie waarover het liedje gaat. Twee personen in een relatie die, hoe dichtbij ze ook zijn, geen connectie meer voelen.

  Loïc Nottet is ook live te zien op 2 oktober in de AB in Brussel als je al tickets hebt, want deze is uitverkocht! Op 25 april 2020 komt hij nog eens naar Brussel in de Forest National. Snel zijn is de boodschap.

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer