Must Discover: gloeiende, nieuwe single Ruby Grace ‘Baby Spice’

Afgelopen jaar wist de Limburgse Amy Winehouse ons met haar hese stemgeluid aangenaam te verrassen op haar debuutsingle ‘Lipgloss’. Nu is Ruby Grace er met een nieuwe – gloeiend hete – single ‘Baby Spice’. Het is onze Must Discover van de week.

Met haar meeslepende electro-beats en hese stemgeluid verleidde Ruby Grace afgelopen jaar menig luisteraar op haar zwoele track ‘Lipgloss’. Het leverde ons een eerste kennismaking met de exotisch, zwoele muzikaliteit die de Hasseltse ons aanlevert. Vandaag is ze er met nieuw werk: ‘Baby Spice’.

Ruby’s Magische Wereld

De innemende electro-beats ruilde ze ditmaal in voor lichtere elektronische klanken die je door de song heen leiden. In tegenstelling tot voorganger ‘Lipgloss’ heeft ‘Baby Spice’ een beduidend, rustigere karakter. Haar prachtige vocalen weten op het – bijna in jazz badende – instrumentaal perfect tot zijn recht te komen. Het nummer sleurt je helemaal mee in de gloeiende, magische wereld van Ruby Grace. Onthouden die naam, we gaan er ongetwijfeld nog veel van horen. We wachten ongeduldig op meer werk.

Volg voor meer