More

  Must Discover: Bros Bros ft. Oforios – ‘Red Light’

  Advertentie

  Enkele maanden geleden lieten we je al kennis maken met de Belgische producer Bros Bros. Afgelopen week bracht de man een nieuwe single ‘Red Light’ uit, een samenwerking met de 19-jarige Gentse zangeres Oforios. Het is onze Must Discover. 

  Advertentie

  Het weekend is het moment om even je hoofd leeg te maken. Dat moet niet steeds met de meest ingewikkelde muziek, maar kan evengoed met steengoede housemuziek. Daarom stellen we je vandaag ook deze ‘Red Light’ voor van de opkomende Belgische producer Bros Bros. De multi-instrumentalist belooft de komende maanden te werken aan een speciale live-versies van zijn tracks.

  Groovy autorit

  Deze nieuwe ‘Red Light’ betekent de laatste aanloop naar de release van zijn debuut EP ‘The Journey’, die op 17 oktober uitkomt. Met zijn eerder uitgebrachte singles verzamelde de producer reeds 300.000 streams op Spotify. Voor de song ging Bros Bros een samenwerking aan met de 20-jarige Belgische Oforios. Het resultaat is een nummer die dé perfecte achtergrondmuziek vormt voor een groovy autorit. Luister eens. Bedank ons later.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer