More

  Must Discover: Bros Bros – ‘For My Money’ & ‘Wanna Know Your Name’

  Advertentie

  Het mag misschien druilerig weer zijn, dat is het niet meer als je deze twee nieuwe tracks van Belgische producer Bros Bros hoort. ‘For My Money’ en ‘Wanna Know Your Name’ zijn deze keer onze Must Discover!

  Advertentie

  Ontdek de muziek van Belgische producer Bros Bros. De 32-jarige man brengt soulful elektronica. Met zijn catchy single ‘For My Money’ werkte hij samen met de 25-jarige rapper Fred Gata, bekend van f.ABREcollectiv. Het levert een erg fijne, groovy track op. Bros Bros vertelt er zelf over: “De wereld is gedreven door geld, maar wat als je geld kunt maken door je passie na te streven? We streven allemaal deze dromen na. De boodschap is om hard te werken én hopelijk plukken we er ooit de vruchten van.”

  Überchille instrumentale ‘Wanna Know Your Name’ 

  De man heeft  ook nog een tweede track in petto voor ons. Het überchille instrumentale ‘Wanna Know Your Name’ neemt je mee op een kennismaking met de man zijn signature chilling beats. “Nieuwe mensen kunnen je inspireren”, zo legt hij uit. “Ken je het gevoel wanneer je iemand ontmoet en je de drang hebt om die persoon beter te leren kennen? Het begint allemaal met het vragen naar diens naam”, aldus Bros Bros. De producer brengt later dit jaar zijn debuutplaat ‘The Journey’ uit.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer