Must Discover: Angèle onthult nostalgische videoclip ‘Flou’

Ze bracht een felgesmaakte passage op Werchter deze zomer, dit najaar verovert ze onder andere een uitverkochte Lotto Arena en Paleis 12. Kortom the sky is the limit voor Angèle. Ontdek haar nieuwste single ‘Flou’ en de bijhorende videoclip boordevol nostalgische beelden.

Advertentie

De beelden zijn een mashup van momenten uit haar kinder-/tienertijd en carrière.
Een ongelooflijk traject waarop ze op een gegeven moment zegt: “Tout est devenu flou / Un peu trop fou, pour moi”. De videoclip brengt haar ongelofelijke succes van de afgelopen maanden goed in beeld, gecombineerd met ontroerende beelden van haar jeugd o.a. samen met haar broer Roméo Elvis. De videoclip pronkt momenteel op #1 op YouTube Trending in België en heeft op 4 dagen tijd 2.1 miljoen views op de teller staan.

In 2018 bracht Angèle Van Laeken haar debuutplaat ‘Brol’ uit. Na tal van opgemerkte passages tijdens een uitverkochte clubtour en op zomerfestivals, en haar winst op o.a. de Red Bull Elektropedia Awards, ging het succesverhaal in 2019 verder. Ze viel ruimschoots in de prijzen op de Music Industry Awards (MIA’s), de belangrijkste Vlaamse muziekprijzen. Daarnaast speelde ze een uitverkocht Vorst Nationaal-concert in mei. Een uitverkochte Lotto Arena en twee uitverkochte Paleis 12 shows liggen in het verschiet.

Er is Frankrijk dat volledig plat gaat voor de Belgische schone met niet minder dan 7 data in Parijs op haar palmares, waaronder 4x een uitverkochte Le Zénith. Wat Angèle onmiskenbaar ook tot het popfenomeen van 2019 maakt. Een product van haar tijd dat de muzikale-, mode-, sociale en ethnische scheidingslijnen overstijgt.

LIVE
10.11.2019 | Lotto Arena, Antwerpen, SOLD OUT
19.11.2019 | Paleis 12, Brussel, SOLD OUT
09.02.2020 | Paleis 12, Brussel, SOLD OUT

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in