More

  MEDS kiest voortaan voor het Nederlands: Ontdek single ‘Hoog’

  © Julia Rosca Dubois

  MEDS kiest voortaan voor het Nederlands: Ontdek single ‘Hoog’

  -

  MEDS ken je misschien van haar Engelstalige R&B-songs, al kiest de vrouw voortaan voor het Nederlands. Single Hoog is het eerste wapenfeit van haar nieuwe start. Het is onze NXTPOP Must Discover.

  In 2018 debuteerde MEDS met single Another Lady. De jonge vrouw, die bekend staat om haar warme R&B en sterke stem, opende eerder al onder andere de shows van Tsar B, FATIMA en Macy Gray. Ook op Suikerrock zagen we haar al eens aan het werk. In 2020 verwende ze ons met singles How Do I Know, Addicted en Sativa, maar nadien werd het stil rond de vrouw.

  Nu lijkt het eindelijk duidelijk te worden waarom de stilte zo lang duurde. Na een tijdje in het Engels gezongen hebben, kiest MEDS nu voor een nieuwe richting. In volle lockdown besloot ze de uitdaging aan te gaan om voortaan in het Nederlands te zingen. Haar vertrouwde R&B laat MEDS niet achterwege, maar de ommezwaai blijft groot.

  Wie in het Nederlands zingt, vervalt al snel in kleffe lyrics, maar MEDS doet in single Hoog iets wat we nog niet eerder hoorden. Gesteund door de beats van WITS klinkt MEDS veelbelovender dan ooit. Misschien heeft ze met de songs zelfs haar doorbraak te pakken. We duimen alvast voor haar. Binnenkort volgt meer nieuwe muziek.

  Check single Hoog via je favoriete streamingdienst.

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie