Manu Van Aalst (20) uit Boom wint MNM Start To DJ 2019

© MNM

© MNM

Manu Van Aalst (20 jaar) uit Boom, ook bekend onder zijn dj-naam Manuals is vanavond  op MNM uitgeroepen tot de winnaar van  MNM Start To DJ 2019. Manuals treedt in de voetsporen van Nico Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK, Spynex en Merlo,  én hij  wordt een jaar lang het uithangbord van MNM.

Advertentie

Als kers op de taart mag Manu het voorprogramma draaien van Dimitri Vegas & Like Mike op het Amsterdam Dance Event op vrijdag 18 oktober 2019 én werken aan een eigen single met het team van Generation Smash, het label van Dimitri Vegas.

Manu Van Aalst/Manuals is de winnaar van de negende editie van MNM Start To DJ. Hij won de finale tijdens een spannende live-uitzending vanuit Ipanema, bij Versuz in Hasselt. MNM-dj Laura Govaerts leidde alles in goede banen. Voor haar was het een fantastische ervaring: “Ik voel me een trotse mama, ik heb me ontzettend geamuseerd de voorbije dagen. Het was jammer dat we afscheid moesten nemen van vijf van de zes kandidaten, maar er kan er maar eentje winnen en dat was Manuals vanavond.”

© MNM
© MNM

De finalisten waagden zich aan een resem uitdagende en creatieve opdrachten: van themasets draaien, tot het maken van epische intro’s en het verwerken van publieksverzoekjes in hun set. Onder andere MNM Party resident-dj Henri PFR en resident-dj van Versuz, Peter Luts beoordeelden de dj-skills van de finalisten. “Het was een moeilijke keuze, maar ik vind het belangrijk dat er een verhaal zit in een dj-set en dat heeft Manuals echt gedaan. Hij is zeer muzikaal en vooral ook een goeie producer, dat speelt tegenwoordig ook een grote rol”, aldus Henri PFR

Morgenochtend komt de Start To DJ-winnaar, Manuals langs bij Sander Gillis in De Ochtendshow op MNM.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in