Jonas Brothers zijn terug met nieuwe single ‘Sucker’

De Jonas Brothers, een boyband bestaande uit 3 van de 4 broers van het gezin Jonas, zijn terug nadat ze in 2013 hun carrière stopzetten. Nick, Kevin en Joe Jonas releaseden op vrijdag 1 maart hun nieuwste single genaamd ‘Sucker’.

Advertentie

Op 28 februari lieten de broers via Instagram en Twitter aan hun fans weten dat ze de volgende dag nieuwe muziek konden verwachten. Er waren al sinds januari 2018 geruchten over een reünie, maar de verassing over de plotse nieuwe muziek was toch groot.

In de videoclip van hun nieuwe single ‘Sucker’ spelen ook  Priyanka Chopra (Nick’s echtgenote), Danielle Jonas (Kevins echtgenote) en Sophie Turner (Joe’s verloofde) een rol. Dit toonde het publiek nog meer hoeveel de broers in de 6 jaar veranderd zijn. Hun familie is groter, maar hechter dan ooit tevoren.

Zowel Nick als Joe Jonas waren voor de reünie nog altijd sterk aanwezig in Hollywood. Nick Jonas bracht meerdere albums uit als solo-artist en Joe Jonas was lid van de band DNCE. Van Kevin Jonas was er niet veel te horen tussen 2013 en 2019. Hij deed verschillende dingen in die periode, zo ontwierp hij onder andere de app Yood.

In een radio interview lieten de broers weten dat ze al 30 à 40 nieuwe liedjes opnamen. Lang zullen fans dus niet op een volledig album moeten wachten.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in