More

  Internationale beroemdheden in de draaistoel in ‘The Best of the Voice Worldwide’

  Advertentie

  Met uitzendingen in meer dan 180 landen is The Voice de voorbije jaren uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Van IJsland tot Australië wordt gezocht naar die ene unieke stem. De draaistoelen zijn even beroemd als berucht, want ze worden over de hele wereld gevuld met de grootste muzikale toppers. In The Best of The Voice Worldwide is het vanaf vrijdag 5 juli bekende koppen spotten van onder meer Miley Cyrus, Christina Aguilera en Pharell Williams. Zij en hun collega-coaches tonen de beste, meest opvallende en ontroerende The Voice-momenten uit de hele wereld.

  ©VTM

  Advertentie

  The Best of The Voice Worldwide toont hoe er over alle landen heen wordt geprobeerd om coaches te overtuigen, enkel met de stem. Eén ding hebben alle kandidaten gemeen: ze zijn overal even nerveus om te zingen voor de draaistoelen. Bekende coaches zoals Christina Aguilera, Miley Cyrus, Alicia Keys, Pharell Williams, Marco Borsato of Gwen Stefani strijden om de beste talenten. Maar ook Boy George of Tom Jones gooien alles in de strijd. Want allemaal willen ze maar één ding: winnen.

  ©VTM

  In ons land ging toptalent Ibe nog maar net met de overwinning aan de haal in The Voice van Vlaanderen. Een eerste succesvolle single, Rock Werchter, een uitverkochte AB, … het gaat hard voor de 17-jarige Genkenaar. Ook in het buitenland passeerden een hele resem toptalenten de revue. De meest opvallende audities worden in The Best of The Voice Worldwide op een rijtje gezet. Zo is te zien hoe de zingende non Cristina iedereen met open mond achterlaat in The Voice of Italy en laten de coaches van The Voice USA zich verrassen door de stem van Jordan Smith, die volgens hen totaal anders klinkt dan hij eruitziet. Of wat te denken van Lawrence Hill, die ‘dankzij’ coach Will.I.Am per ongeluk doorstoot in The Voice UK? Tijdens een auditie een mannetje tekenen op je drukknop is duidelijk niet zonder risico…

  Nieuw vanaf vrijdag 5 juli om 20.35 bij VTM

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer