HiNDU NiGHTS NYE zorgt voor een knallende oudejaarsavond in Gent met RHEA en Eppo Janssen: win tickets

© Hindu Nights

Weet jij nog niet waar op oudejaarsavond naartoe? Wel dan hebben wij een tip voor jou: zet 2020 in met steengoede muziek in Vooruit met HiNDU NiGHTS NYE. Onder andere Gentse rockers RHEA (lees onze review hier) en Eppo Janssen komen langs. Wij mogen trouwens twee duotickets verloten.

Advertentie

HiNDU NiGHTS trekt naar jaarlijkse gewoonte op oudejaar naar de balzaal en het café van Kunstencentrum Vooruit in Gent. De organisatie belooft een nacht vol ‘peace’, ‘love’ en ‘rock ’n roll’. Aarzel niet als je 2020 al dansend, zingend én drinkend wil inzetten, want HiNDU NiGHTS NYE is elk jaar hopeloos uitverkocht.

DJ-sets & geweldige live acts

HiNDU NiGHTS brengt op oudejaar een audiovisuele mix tussen geweldige live acts en waanzinnig dansbare DJ-sets naar Kunstencentrum Vooruit. De HiNDU NiGHTS-residents brengen je de beste indie en rock ’n roll muziek ooit gemaakt. Denk Amy Winehouse, Arctic Monkeys, Billie Eilish en Tame Impala.

HiNDU NiGHTS wist ook niemand minder dan Kempenzoon Eppo Janssen te strikken, die al meer dan 20 jaar door muzikale velden dwaalt. Voor Studio Brussel maakte hij programma’s als ‘De Maxx’, ‘Punx’ en ‘Radar’. De naam Eppo is ondertussen synoniem met ‘Duyster’, het zondagavondprogramma dat het tot een genre schopte en waarin Eppo oa. Sigur Ros, Bon Iver en een hele wereld aan Duyster-artiesten introduceerde. Eppo was 15 jaar draaiend lid van het DJ-korps dat De Afrekening-fuiven van StuBru in vuur en vlam zette, is graag gezien op grote podia als dat van The Hive op Rock Werchter, Suikerrock en Lokerse Feesten. Eppo gaat swingend, fantasierijk en uitdagend door de muziekgeschiedenis en zal dat ook doen op HiNDU NiGHTS NYE.

Gentse rockers RHEA

Tenslotte werd er ook een live band van formaat vastgelegd, namelijk de vijfkoppige rockband RHEA. Het vijftal leerde je eerder kennen als finalisten van ‘De Nieuwe Lichting’ 2016. Sindsdien is er veel gebeurd en veranderd, zo gingen de heren op Euoprese tour en zochten ze hun eigen sound.

Tijdens hun zoektocht werden ze bijgestaan door Alex Newport, die nummers producete voor o.a. Lust For Blood in de studio’s van Brighton (UK), waar veel geweldige bands en artiesten zoals Royal Blood, Nick Cave en The Cure ook hun muziek producen. RHEA, ook wel de Gentse Royal Blood genoemd, speelde al het voorprogramma voor niemand minder dan Wolfmother én de echte Royal Blood. Ze zijn het levende, Belgische bewijs dat gitaarmuziek niet alleen superhot is, maar ook innovatief en verbindend. Op oudejaar zetten ze ongetwijfeld Vooruit op zijn kop met een ongeëvenaarde show! We zagen ze onlangs nog aan het werk in Vooruit. Wat je kan verwachten kan je hier nalezen.

HiNDU NiGHTS NYE, op 31 december 2019 in Vooruit. Tickets & Info: hindunights.be

Win tickets

Advertentie

De feestdagen zijn een aanslag op je portemonnee. Daarom sturen we je maar al te graag op onze kosten het nieuwe jaar in. Wij mogen twee duotickets verloten voor HiNDU NiGHTS NYE. Een duoticket verloten we via de website. Het andere duoticket win je via onze Facebookpagina. Neem tweemaal deel en verhoog je kansen. De wedstrijd loopt tot 25 december.

Neem deel aan de wedstrijd

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in