More

  ‘Hella Mega Tour’: Green Day, Fall Out Boy en Weezer delen een podium

  Advertentie

  Op 10 september kondigden de legendarische rockbands Green Day, Fall Out Boy en Weezer samen een tour aan. Deze heet de ‘Hella Mega Tour’ en komt op 17 juni naar het Antwerpse Sportpaleis. 

  Advertentie

  De drie groepen hebben tegelijk de tour aangekondigd via hun sociale media. Om het geheel feestelijk te vieren brachten ze ook allemaal een nieuwe single uit. Bij Green Day was dat ‘Father Of All…’. Dat nummer heeft dezelfde naam als hun volgende album, wat meteen al hun dertiende zal zijn. Het album komt uit op 7 februari.

  Fall Out Boy bracht ‘Dear Future Self (Hands Up)’ uit, samen met Wyclef Jean. Dat nummer zal ook te beluisteren zijn op hun tweede compilatie-album ‘Believers Never Die – Volume 2’, dat op 15 november in de rekken zal liggen. Het is een vervolg op ‘Believers Never Die – Greatest Hits’, dat al uitkwam in 2009.

  Het nummer dat Weezer uitbracht, heet ‘The End Of The Game’. Het is de eerste single van hun nieuwe langspeler, ‘Van Weezer’. Dat album zal je kunnen kopen in mei. ‘Van Weezer’ is het veertiende album van de band.

  De drie Amerikaanse rockbands gaan de hele zomer van 2020 met elkaar touren. De ‘Hella Mega Tour’ start op 13 juni in Parijs en gaat eerst door Europa en het Verenigd Koninkrijk. Vanaf half juli vertrekken ze naar de Verenigde Staten, waar ze op 29 augustus de tour afsluiten in Philadelphia. Tijdens de Europese tour zal Weezer eerst spelen, waarna Fall Out Boy het podium zal opkomen. Green Day zal het concert afsluiten. De tickets voor het concert in het Sportpaleis zullen tussen de 50,90 en 66,58 euro kosten. De tour wordt gesponsord door motormerk Harley Davidson.

  Advertentie

  De ‘Hella Mega Tour’ komt op 17 juni 2020 naar het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets zijn vanaf 20 september te koop op teleticketservice.com.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer