More

  Franstalige indiepop van PXL-band Faux Noir: ontdek debuutsingle ‘T’es Con’

  Franstalige indiepop van PXL-band Faux Noir: ontdek debuutsingle ‘T’es Con’

  -

  De PXL-Music is een broeihaard voor talent, dat bewijst Faux Noir, een nieuwe Belgisch/Nederlandse indiepopband. Hun debuutsingle T’es Con is onze Must Discover.

  De Hasseltse hogeschool PXL-Music bewees al meermaals een bruisende hotspot van muzikaal talent te zijn. Denk maar aan Portland, maar ook Bazart en recenter het nieuwe NEVA. Het nieuwste talent van PXL is zonder twijfel Faux Noir, een eigenzinnige Belgisch/Nederlandse indiepopband die invloeden van rock, wereldmuziek en soul in hun muziek combineert. De tweetalige vocaliste Anna Dutoit, gitarist Alexis Guiette, multi-instrumentalist Daan van Luijk, Quinten Godts op elektronica en drummer Lenno van Galen besloten om hun verschillende muzikale achtergronden samen te smelten tot een knallend geheel.

  Debuutsingle T’es Con werd dan ook een eigenzinnig pareltje. De band opent met elektronische klanken, waarna de Franstalige vocals van Dutoit de nieuwsgierigheid aanwakkeren. Al snel vervolledigen scheurende elektrische gitaren het tafereel. Faux Noir brengt met T’es Con eigenzinnige Franstalige indiepop van de hoogste plank. C’est beau, ça!

  Ontdek de nieuwste muziek via onze Must Discover-afspeellijst. 

  Check single ‘T’es Con’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie