Nieuwe namen voor showcasefestival We Are Open 2020 in Trix: Wallace Vanborn, Martha Da’Ro en Glauque

© Steven Elias

Showcasefestival We Are Open 2020 heeft zopas nieuwe namen toegevoegd aan zijn affiche. Eerder werden o.a. Compact Disk Dummies, Le 77 en Ikraaan toegevoegd. Nu volgen onder meer Wallace Vanborn, Martha Da’Ro en Glauque. 

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari organiseert concertzaal Trix naar jaarlijkse gewoonte showcasefestival We Are Open, dat is intussen al toe aan de twaalfde editie. Gedurende twee avonden programmeren ze enkel Belgische bands die je op vier verschillende podia aan het werk kan zien. Onder andere Wallace Vanborn, Raveyards en Susobrino werden toegevoegd aan de line-up.

In totaal zullen meer dan 30 acts zich aan het grote publiek komen voorstellen, waarbij op vrijdag eerder de focus ligt op het beste uit de Belgische urban en electropop-scene, terwijl er op zaterdag de nadruk wordt gelegd op ’s lands betere gitaarwerk. Extra verrassing dit jaar: is een extra avond die enkel toegankelijk zal zijn voor de mensen met een combiticket. Op donderdagavond 6 februari krijgen zij er een gratis secret gig bovenop! Meer informatie volgt binnenkort.

We Are Open 2020, 6 tot 8 februari, Trix Antwerpen. Tickets & Info: trixonline.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in