More

  Morgen start Belgische ticketverkoop Tomorrowland 2020: zo verhoog je jouw kansen

  Advertentie

  Om van een weekendje Tomorrowland-madness, te genieten, moet je toch wel wat geluk én inzit tonen. Op zaterdag 25 januari om 11 uur gaat de Belgische ticketverkoop van start. Hieronder lees je alles na over Tomorrowland 2020 en hoe je jouw kansen op een ticket verhoogt.

  Wanneer?

  Tomorrowland 2020 vindt net zoals de laatste jaren twee weekends plaats in het provinciaal domein De Schorre, Boom. Ditmaal van 17 tot 19 juli en van 24 tot 26 juli.

  Welke acts?

  Het festival is dit jaar toe aan zijn 16e editie. Voor de gelegenheid is het thema dan ook: The reflection of love. Vandaag maakte de organisatie in een ruk 600 namen bekend. Naast al de dj-talenten zijn er ook enkele hiphop-acts van de partij: De Jeugd Van Tegenwoordig, Jebroer, Snelle en The Opposites. Opvallend: ook dj Kat, aka Kat Kerkhofs zal draaien op het festival.

  Registratie

  Om kans te maken op een ticket is registratie noodzakelijk. Registratie is mogelijk tot 31 januari 2020, 20u00. Let op! De registratie voor de Belgian Pre-Sale en Worldwide Pre-Sale stopt op 24 januari om 20u00.

  Hoeveel kost het?

  Wie tickets voor jezelf en jouw vrienden wilt kopen, heeft best een aardige bedrag op zijn rekening staan. Je kan maximaal voor 5 personen tickets aankopen tijdens de Belgische voorverkoop, behalve voor het ‘Friendship Garden Package’, in dat geval betaal je voor 10 personen. Tijdens de wereldwijde voorverkoop kan je maximaal 4 tickets kopen.

  Dagticket: voor een dagje Tomorrowland betaal je 105,50 euro. Wil je toegang tot drie verschillende comfortzone’s (behalve Mainstage) betaal je 148,50 euro. Wie ook toegang wilt tot de VIP comfort zone aan de Mainstage moet 190 euro neertellen.

  Weekendticket: met een ‘Full Madness Pass’ geniet je een heel weekend lang van de feeërieke wereld van Tomorrowland, dat kan al vanaf 249 euro, indien je toegang wilt tot comfort zones (inclusief Mainstage) betaal je 440 euro.

  DreamVille: de magische camping van Tomorrowland betreden, kan met een DreamVille package. De kosten verschillen enigszins, afhankelijk van de opties die je selecteert. De goedkoopste optie kost 324 euro (festivalticket reeds inbegrepen). Het feesten begint in dat geval voor jou al op donderdag met de openingsparty ‘The Gathering’. In een DreamVille package zit je Tomorrowland-ticket reeds inbegrepen. Bekijk alle mogelijkheden hier.

  Belangrijk: bij ieder ticket moet je nog een ‘Treasure Case Fee’ bijtellen, dat is het kistje waarin je jouw bracelet ontvangt. De verzending kost 12,50 euro.

  Hoe koop je tickets?

  1. Het is belangrijk dat je een persoonlijk account aanmaakte en activeerde voor 24 januari om 20 uur op de website van Tomorrowland. Via dat persoonlijk account krijg je toegang tot de Belgische voorverkoop van tickets. Mocht je dat vergeten zijn, moet je wachten tot het algemene verkoopmoment op 1 februari. Maak dan wel meteen je account aan.
  2. Hou je bankkaart en kaartlezer bij de hand. Controleer ook even op voorhand of je bank geen limiet stelt op online aankopen.
  3. Weet op voorhand welk ticket je wilt kopen. Bespreek met vrienden welk ticket, jullie willen aankopen en denk ook aan een ‘plan B’, mocht jou optie uitverkocht zijn.
  4. Het allerbelangrijkste is dat je om 11 uur stipt, achter je pc zit. Zorg ervoor dat je reeds ingelogd bent, zodat je meteen klaar zit om tickets te kopen.
  5. Zorg voor een snelle internetbrowser en maak indien mogelijk gebruik van een kabelverbinding. Geen risico’s.
  6. Eens de ticketverkoop van start is gegaan en je pagina even niet laadt, ga dan zeker niet de webpagina opnieuw laden. Dit zorgt ervoor dat je opnieuw achteraan de wachtrij komt en je minder kans maakt op tickets.

  Tweede kans?

  Mocht je naast een ticket tijdens de Belgische voorverkoop gegrepen hebben, kan je op 25 januari, 17 uur deelnemen aan de wereldwijde ticketverkoop. Op zaterdag 1 februari, 17 uur staat nog het algemene verkoopmoment ingepland.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer