Discover Festivals: Feeëriek dansfeest Cirque Magique

© Nachtschaduw

© Nachtschaduw

Begin augustus kan je in Ledegem terecht voor één van de meest magische festivals van ons land. Op 2, 3 en 4 augustus strijkt namelijk Cirque Magique neer. Toegevoegd aan de line-up zijn onder andere Booka Shade Live, Boris Brechja en Cassius.

Reeds vijf jaar slaat één van de meest magische festivals Cirque Magique zijn tenten op in Ledegem. Laat je onderdompelen in de magische wereld van tovenarij, mysterie, circus en muziek. Cirque Magique weet ieder jaar de meest prachtige stages te ontwerpen. In het betoverende pop-up dorp staan maar liefst vier fantastische podia, het mysterieuze ‘Imaginarium’, het theatrale ‘Circodrome’, de leuke ‘Toilet disco” en als kers op de taart een compleet nieuwe stage die voorlopig nog een verrassing blijft.

© Nachtschaduw
© Leyla Hesna

Muzikaal weet het festival dit jaar ook uit te pakken, zo is onder andere Duitse producer Boris Brejcha – met zijn kenmerkende ‘High-Tech minimal’ – te zien. Het hardere werk mogen we verwachten van onder andere technobaron Dave Clarke en opkomend technoduo SHDW & Obscure Shape. Retro-liefhebbers blijven ook niet op hun honger zitten, zo zijn onder andere te zien Jaydee (bekend van househit ‘Plastic Dreams’) en Belgische trots M.I.K.E./Push.

De lijst wordt verder aangevuld met microhouse-duo Booka Shade, Duitse producer Butch, Monika Kruse, Cassius, Patrick Topping, Paco Osuna, Perc en Richy Ahmed. Cirque Magique geeft ook ruimte aan nationaal en lokaal talent, zo bieden ze plek aan maar liefst 39 Belgische artiesten! Naast een feest voor de oren, prikkelt de organisatie maar al te graag het smaakzintuig. Ieder jaar nodigen ze tientallen foodtrucks uit om festivalgangers te verwennen met authentieke en ambachtelijke gerechten.

Cirque Magique op 2, 3 en 4 augustus in Ledegem. Tickets & Info: Cirquemagique.be 

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in