More

  Crammerock 2021 uitverkocht (al is er een wachtlijst): ook Balthazar en dEUS tekenen present

  Crammerock 2021 uitverkocht (al is er een wachtlijst): ook Balthazar en dEUS tekenen present

  -

  Er is een enorme belangstelling voor Crammerock. Het festival dat in september zal plaatsvinden is ondertussen helemaal uitverkocht. De organisatie heeft een wachtlijst opengesteld.

  Crammerock komt dit jaar terug. Op 3 en 4 september kan je in Stekene de gemiste festivalzomer inhalen. Maandag kondigde de festivalorganisatie een eerste deel van de line-up met o.a. The Kooks, Suede, Arsenal, Tourist LeMC en Zwangere Guy. Vandaag voegt de organisatie twee headliners toe: op vrijdag zal Balthazar te zien zijn, op zaterdag dEUS. Binnenkort volgen nog meer nieuwe namen.

  Ook aangekondigd zijn Circa Waves, Compact Disk Dummies, De Mens, Equal Idiots, Jarreau Vandal, Portland, Whispering Sons, ADF Samski, Chuki Beats & Friends, Dikke, Glints, High Hi, Jonna Fraser, K1D, Ramkot en Tiewai. Opvallende gast is Go_A, dat is de Oekraïense band die deelnam aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Shum.

  Wachtlijst

  Woensdag ging de ticketverkoop voor het festival van start. Op een mum van tijd gingen alle weekendtickets de deur uit. Ook de dagtickets voor beide dagen zijn ondertussen uitverkocht. Het festival beperkt zich voorlopig tot 13.500 bezoekers per dag. Mogelijk zal de organisatie meer mensen toelaten, al hangt dat af van de vaccinatiegraad in de regio en de vaccinatiegraad bij de bezoekers. De festivalorganisatie opent daarom een wachtlijst op www.crammerock.be. Wie geen ticket heeft kunnen bemachtigen, zal zo misschien binnenkort goed nieuws krijgen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie