More

  Ed Sheeran brengt langverwachte album ‘No.6 Collaborations Project’ en opent pop-up store op Kunstberg

  Advertentie

  Na ‘I Don’t Care’ met Justin Bieber, ‘Cross Me’ feat. Chance The Rapper & PnB Rock, ‘Beautiful People’ feat. Khalid, de mindblowing track ‘Blow’ met Bruno Mars & Chris Stapleton en het hartverscheurende ‘Best Part Of Me’ feat. Yebba, brengt Ed Sheeran vandaag eindelijk zijn langverwachte album ‘No.6 Collaborations Project’ uit.

  Advertentie

  Het 15 nummers tellende album bevat in totaal maar liefst 22 samenwerkingen met onder andere Camilla Cabello, Cardi B, Eminem, 50 Cent en Travis Scott. Met het resultaat bevestigt Ed Sheeran nog maar eens zijn onontkenbaar en genzeloos talent als schrijver, muzikant en zanger.

  Pop-up store op Kunstberg

  Voor de gelegenheid opent Ed Sheeran vandaag om 10 uur een pop-up store op de Kunstberg in Brussel, waar fans nog tot 8 uur vanavond terecht kunnen voor een volledige “No.6 Collaborations Project”-ervaring. Ze krijgen er de kans om naast het gloednieuwe album ook exclusieve merch te kopen, die enkel vandaag in de pop-up store verkrijgbaar is.

  Om de release van het nieuwe album te vieren, lanceerde Ed Sheeran zonet het enige diepte-interview over het album op zijn YouTube kanaal. Het interview werd afgenomen door Amerikaanse TV-persoonlijkheid en radiopresentator Charlamagne Tha God, en gefilmd in Ed Sheeran’s eigen opnamestudio. Ed bespreekt elke track op de plaat en de verhalen achter de nummers, samenwerkingen, zijn carrière en meer.

  Ed Sheeran, die een MBE in ontvangst mocht nemen voor zijn bijdragen aan muziek en het goede doel eind 2017 en die hetzelfde jaar gekroond werd als IFPI’s best verkopende artiest, sleepte al 4 Grammy’s, 4 Ivor Novello’s, 6 BRIT Awards, 7 Billboard Awards en meer in de wacht.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer