More

  Brihang ging op pyloon op zee staan voor ‘Ver Weg’: bekijk de indrukwekkende videoclip

  © Brihang / Fake Records

  Brihang ging op pyloon op zee staan voor ‘Ver Weg’: bekijk de indrukwekkende videoclip

  -

  Brihang is terug met een nieuwe videoclip, die hoort ditmaal bij single ‘Ver Weg’. De clip is een prachtig staaltje techniek, want hij werd in één take opgenomen met een drone voor de kust van Knokke.

  Vandaag verschijnt er eindelijk weer een nieuwe videoclip van Brihang, ditmaal bij single ‘Ver weg’, uit ’s mans laatste plaat CASCO. “Wanneer kom je were thus, gie ziet altijd zo ver weg / Kzag je zweven in de lucht, die gedachte houdt me recht”, zingt Brihang in de song. Een boodschap die nu meer dan ooit toepasselijk is in deze gekke tijden. 

  Wie Boudy Verleye volgt, weet dat hij pareltjes van videoclips maakt. Zo regisseerde hij eerder al de videoclip voor ‘Grip (omarm me)’ van Bazart. Nu dropt hij met z’n eigen muzikale project een knappe video, de vorige clip dateert van ‘Steentje’. De clip van ‘Ver Weg’ werd voor de kust van Knokke gefilmd met een drone. Daarop zien we Brihang eenzaam op een pyloon op zee staan, waarna de drone rond hem cirkelt. 

  Het is voor Brihang de laatste single uit ‘CASCO’, de plaat waarmee de West-Vlaamse rapper zijn doorbraak mee verwezenlijkte. Hij belooft de komende tijd opnieuw de studio in te duiken. Tot dat zich kristalliseert in een nieuwe plaat, zullen we het moeten doen met zijn ouder werk. En met de prachtige videoclip van ‘Ver Weg’.

  Check de videoclip van ‘Ver Weg’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie