More

  Beck lost nieuwe singles ‘Uneventful Days’ & ‘Hyperlife’ en kondigt album ‘Hyperspace’ aan

  Advertentie

  Muzikale kamelon Beck kondigde zopas zijn nieuwste album ‘Hyperspace’ aan en loste hiervan eerste single ‘Uneventful Days’. Het is voor het Amerikaans muzikaal genie het eerste nieuwe album sinds ‘Colors’ in 2017. 

  Op 22 november zal muzikale kameleon en 7 maal Grammy Award winnaar Beck zijn 14de album ‘Hyperspace’ uitbrengen. De langspeler is het resultaat van Beck’s meest intensieve samenwerking tot nu toe. 7 van de 11 tracks – waaronder de single ‘UneventfulDays’ en ‘SawLightning’ (het laatste o.a. gebruikt in de Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro campagne) – zijn geschreven en geproducet in samenwerking met Pharrell Williams.

  Daarnaast hielp Greg Kurstin, met wie Beck geregeld samenwerkt, mee aan het nummer ‘See Through’. Paul Epworth droeg mee bij aan ‘Star.’ Het nummer ‘Stratosphere’ kreeg de hulp van Chris Martin en op de titeltrack ‘Hyperspace’ horen we de stem van Terrell Hines. Die Waiting is geschreven en geproducet samen met Cole M.G.N. en heeft Sky Ferreira als backing vocals. Verder op het album zijn ook Beck’s vaste muzikanten Jason Falkner, Smokey Hormel en Roger Manning Jr. te horen. ‘Hyperspace’ is het eerste nieuwe album sinds zijn release van Colors (2017), waarbij laatstgenoemde hem een Grammy Award opleverde in de categorie Best Alternative Music Album en Best Engineered Album, Non-Classical.

  Track listing:
  1. Hyperlife
  2. Uneventful Days
  3. Saw Lightning
  4. Die Waiting
  5. Chemical
  6. See Through
  7. Hyperspace
  8. Stratosphere
  9. Dark Places
  10. Star
  11. Everlasting Nothing

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer